cursuri

Academia de micropigmentare

Eliza Nae

master trainer international

Artist de succes recunoscut atât în Romania, cât și în intreaga Europa si Orient. Pe lângă acumularea unei experiențe valoroase în Romania, a fost instruită de cei mai buni profesori și profesioniști internaționali de Permanent Make Up care au ajutat-o să stăpânească multiple tehnici și metode in dermopigmentare.

Etica muncii Elizei, devotamentul și profesionalismul incontestabil au ajutat-o să-și stabilească o mare reputație printre cei mai buni artiști din domeniul ei, precum și un grup larg de clienți mulțumiți și recunoscători.

Eliza este distribuitor oficial al produselor BIOTEK pentru Romania si profesor in PMU si Microblading acreditat de prestigioasa Academie Biotek Milano. Talentul ei i-a adus recunoașterea celor mai mari și mai de succes companii și producători PMU, inclusiv BIOTEK. Fiind distribuitorul lor, scopul ei final este de a-și împărtăși dragostea pentru produsele de înaltă calitate BIOTEK din Romania.

În calitate de trainer si jurist de top PMU, primește numeroase invitații pentru a juriza cele mai mari competiții de machiaj permanent, pentru a sustine live tehnicile proprii și pentru a vorbi si juriza la evenimentele internaționale PMU si aici amintim: Italia, Liban, Canada, Franta, Japonia.

Aventura Elizei in domeniul infrumusetarii a inceput in urma cu 25 de ani, in 1997, cand a deschis primul centru de infrumusetare, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridice nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care era obisnuita in rolul de clienta.

Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 17 ani, s-a indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devina Master Trainer acreditat Biotek Milano si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient.

Eliza Nae master trainer international
Cursuri Online Academia de Micropigmentare Eliza Nae. +40727849717, contact@academiademicropigmentare.ro | www.academiademicropigmentare.ro
Eliza Nae master trainer international
Eliza Nae master trainer international
Gabriel Nicu Florea - Dermopigmentist

Gabriel Nicu Florea

Dermopigmentist

Dermopigmentist cu precizie inginereasca este capabil sa creeze tehnici de machiaj semipermanent, cum ar fi: sprancene, eyeliner, buze, scalp. Este specializat in indepartarea tatuajelor nedorite, corectii, camuflari, neutralizari, colorimetrie si pigmentologie. Gabriel si-a dobandit abilitatile in timpul numeroaselor cursuri de formare si congrese din toata Europa.

Cu toate acestea, cele mai mari cunostinte si abilitati provin din lucrul cu mentorul lui, Eliza Nae, care ii permite sa dezvolte si sa invete in fiecare zi secretele machiajului permanent. El urmareste munca altor artisti PMU foarte apreciati cu mare pasiune si respect pentru a dobandi cunostintele necesare pentru a satisface dorintele individuale ale clientilor. Gabriel este un tehnician de incredere si apreciat de clientii si studentii sai.

recenzii clienti