Permanent Make up

  Micropigmentarea (machiaj permanent) este o procedura cosmetica sau paramedical care are drept scop de a corecta, modifica, înfrumuseța sau echilibra caracteristicile naturale ale clientului.

  Micropigmentarea este un domeniu in continua crestere. An de an tehnologia atinge nivele superioare de lucru, pigmentii au culori si texturi din ce in ce mai apropiate de natural si usureaza mult munca tehnicienilor. Este un domeniu in care in fiecare zi, cu fiecare client descoperi ceva nou, iti imbogatesti nivelul de lucru. Sa faci un client multumit prin armonia trasaturilor in asa fel incat imperceptibil sa ii oferi un plus de eleganta este un elogiu adus tie si meseriei tale, zi de zi.

  Doresc tuturor celor care sunt in acest domeniu sa acorde in continuare tot interesul si atentia pentru ca in fiecare zi nivelul de lucru sa creasca si satisfactia ta sa fie mereu pe chipul si in sufletul tau!

  Grosimea, culoarea si forma sunt factori importanți și mulți dintre noi au petrecut ani pensand, dand forma  și culoare, pentru a da sprâncenelor aspectul dorit.

  Cu toate acestea, sprancenele cresc  ca si parul, dar nu toate părțile cresc în același ritm. Pot exista zone unde sprancenele noastre sunt mai groase în unele părți și mai fine în altele, ceea ce înseamnă că trebuie să le dam o atenție constantă.

  3D Hairstroke - este tehnica sprancenei permanente cu  tratamentul cel mai natural și mai popular disponibil. Clienților mei le place aspectul și sunt întotdeauna uimiti de cat de eficienta este. Sprâncenele au formă și stil, dar efectul este atât de subtil încât nimeni nu poate spune niciodată că au fost făcute.

  Acest lucru este creat prin adăugarea de diferiti pigmenti de culoare și umbrire, pentru a crea un efect 3D natural. Foarte fine, firele de par artistice, care imita parul real, se combina in mod natural cu genele, pentru a da accesoriu, simetrie și o formă frumoasă.

  3D Hairstroke and Powder - aceasta tehnica este pentru cei care au foarte putin sau deloc  fire de păr. Acest tratament creează umbre și păr ultra fin și vă poate da un aspect natural complet. Acest tratament este deosebit de eficient pentru cei care au alopecie sau au suferit un tratament de chimioterapie.


  Powder Brow  - aceasta tehnica este pentru cei care prefera o spranceana mai accentuata, dar totuși doresc o textură naturală, moale. Fac acest lucru prin infuzarea culorii pentru a crea forma sprâncenelor perfecte, oferind o definire moale sub cresterea naturala a parului. Imită aspectul convențional, spranceana machiata cosmetic, cum ar fi cea creionata și umbrita, dar fără a fi nevoie de a reaplica în fiecare zi.


  Make up ul permanent aplicat in scopuri cosmetice, au aplicabilitate si in urmatoarele domenii:

  Caderea parului sau lipsa de definire:

  Datorita procesului natural de imbatranire, alopeciei sau cauzelor medicale(chimioterapie, vitiligo, etc.) sprâncenele pot deveni inexistente sau lipsite de definiție. Micropigmentarea sprancenelor pot ajuta la restabilirea unei forme definite a lor.

  Sprâncenele subțiri sau scurte:

  Nu există două tipuri de sprâncene identice, unele pot avea sprâncene subțiri naturale sau scurte, care nu cresc în mod natural cu lungimea sau grosimea dorita. Micropigmentarea combinata cu creșterea naturală a sprancenelor, dau o forma completa si perfect simetrica.


  Cicatricile și corectarea simetriei:

  In cazul in care aveti o cicatrice care va cauzeaza stoparea cresterii unei parti a sprancenei ce cauzeaza crestere asimetrica, micropigmentarea va poate ajuta. In cazul in care esti in dificultatea de ati face machiajul zilnic, micropigmentarea este alegerea perfecta.


Micropigmentarea scalpului reprezinta o solutie imediata pentru persoanele care sufera de calvitie sau alopecie, barbati sau femei, indiferent de varsta. 
Tratamentul este nonchirurgical, noninvaziv, nu are reactii adverse si nu necesita perioada de recuperare, constituind o alternativa viabila pentru procedura de transplant de par.


Micropigmentarea scalpului recreeaza aspectul de foliculi de par naturali, prin introducerea de pigmenti minerali in piele, combinati perfect pentru a se potrivi nuantei naturale a parului. Rezultatele sunt imediate si permanente, dupa o singura sedinta de tratament.


  Înainte de orice tratament vi se va oferi o consultare completă, test de alergie si culoarea pielii si analiza ton. Consultarea va acoperi, de asemenea, forma dorită, metoda de aplicare, precum și orice alte întrebări ați putea avea.

  La fel ca la consultare, veți primi, de asemenea servicii complete post-ingrijire.