Ellisse Academy

 

Cursurile Ellisse Academy sunt sustinute de Trainer International Eliza Nae, cu o experienta de peste 21 ani in domeniul infrumusetarii, ce se mandreste cu abilitatea de formator si care ii poate oferi oricarui cursant garantia pregatirii si instruirii la cel mai inalt nivel. Ellisse Academy ofera sansa de specializare pentru viitorii profesionisti sau pentru cei care activeaza deja in acest minunat domeniu.

"Aventura mea in domeniu infrumusetarii a inceput in urma cu 21 de ani, cand am deschis primul centru, cu entuziasmul si idealismul corespunzator varstei, planuind sa ridic nivelul calitativ al serviciilor beauty peste standardul cu care eram obisnuita in rolul de clienta.

Cu aceeasi exigenta si dedicatie in urma cu 14 ani, m-am indreptat si spre, Permanent Make Up si proceduri Para Medicale, invatand si practicand toate tehnicile disponibile de la traineri recunoscuti international, ca in cele din urma sa devin Master Trainer si Speaker la Congrese Internationale din Europa si Orient.

De la Microdermopigmentari Medicale, ca: reconstructia areolelor si mameloanelor ca urmare a unei mastectomii in tratamentul cancerului de san, cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, alopecie, indepartarea tatuajelor, corectii, camuflari, neutralizari, la diverse tehnici de Dermopigmentare a sprancenelor, buzelor, ochilor, le-am studiat pe toate, dintr-o curiozitate si o dorinta constanta de a excela, punandu-mi amprenta personala in stilul si tehnicile aplicate cu succes si remarcate de catre tehnicienii din bransa.

Unul dintre momentele memorabile a fost in 2017, cand, cu ocazia celebrarii a 30 de ani BIOTEK, am fost premiata si recunoscuta drept unul dintre cele 12 noi talente, selectata dintr-o multime de participanti, din peste 42 de tari participante. 

Dincolo de recunoasterea celor din industrie insa, ceea ce ma face cu adevarat fericita si ma motiveaza este multumirea pe care o simt alaturi de fiecare clienta si studenta in parte.

Doresc tuturor celor care sunt in acest domeniu sa acorde in continuare tot interesul si atentia pentru ca in fiecare zi nivelul de lucru sa creasca si satisfactia ta sa fie mereu pe chipul si in sufletul tau!"


CERINTE SI INSTRUCTIUNI CURSURI

Cum ma inscriu?

Personal: la sediul Ellisse Academy. Adresa: Str. Sudului, Nr.1, cam.1

Program: LUNI-VINERI orele 10:00 - 18:00

Telefonic: la numerele: 0722 357 156 / 0727 849 717

Program inscrieri telefonice: LUNI - DUMINICA orele 09:00 – 22:00

Pentru inscriere:

  • Copie Buletin
  • Copie certificat de nastere
  • Copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui)
  • Copie dupa ultima diploma de studii

Pentru emiterea facturii fiscale pe societate (PFA, II sau SRL), dosarul de inscriere trebuie sa contina copie dupa CERTIFICATUL DE INREGISTRARE al societatii.

Cum platesc?

Conform regulamentului Ellisse Academy, participantii la curs trebuie sa-si rezerve locul prin plata unui avans de 10% din valoarea cursului.

 

Plata avansului se va face astfel:

  1. 2. In contul Societatii RO34BTRL02301202G62243XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Slobozia, cu mentiunea ”AVANS CURS ...”.