Academie

Cursurile Ellisse Academy sunt sustinute de Eliza Nae, cu o experienta de 17 ani in domeniul infrumusetarii, ce se mandreste cu abilitatea de formator si care ii poate conferi oricarui cursant garantia pregatirii si instruirii la cel mai inalt nivel.

Ellisse Academy ofera sansa de specializare pentru viitorii profesionisti sau pentru cei care activeaza deja in acest domeniu.

Ellisseacademy este o  scoala care detine suprematia in domeniul micropigmentarii, o tehnologie si consumabile care respecta cele mai inalte norme sanitare de igiena si sterilitate. Micropigmentarea dupa tehnicile Ellisseacademy, va da un surplus de siguranta, de naturalete, de incredere in sine.

Micropigmentarea este un domeniu in continua crestere. An de an tehnologia atinge nivele superioare de lucru, pigmentii au culori si texturi din ce in ce mai apropiate de natural si usureaza mult munca tehnicienilor. Este un domeniu in care in fiecare zi, cu fiecare client descoperi ceva nou, iti imbogatesti nivelul de lucru. Sa faci un client multumit prin armonia trasaturilor in asa fel incat imperceptibil sa ii oferi un plus de eleganta, este un elogiu adus tie si meseriei tale, zi de zi.

Dorim tuturor celor care sunt in acest domeniu sa isi puna, in continuare, tot interesul si atentia pentru ca in fiecare zi nivelul tau de lucru creste si satisfactia ta va fi mereu pe chipul si in sufletul tau!